SmartCash Retail Management System

Articole Vandute

Articole Vandute

Previous topic Next topic  

Articole Vandute

Previous topic Next topic  

Programul SmartCash Shop permite si obtinerea unui raport privind Evaluare Casierilor in functie de Articolele Vandute. Pentru a accesa acest raport se foloseste functia din meniul principal, Rapoarte / Statistici / Evaluare Casieri / Articole Vandute. Dupa selectarea acestei optiuni, pe ecran va aparea urmatoarea caseta:

 

 

In mod implicit, intervalul selectat este luna curenta, dar raportul poate fi listat si pe un alt interval de timp.

Pentru introducerea datei, puteti sa completati direct in campul respectiv data in formatul ZI-LUNA-AN (in ordinea existenta pentru intreg sistemul de operare, stabilita din Control Panel/Regional Settings). O metoda mai simpla, care evita eventualele confuzii, este pusa la dispozitia utilizatorilor prin apasarea butonului lateral din campul de data. Acest buton afiseaza un meniu pop-up, care contine intr-o forma tabelara toate zilele unei luni calendaristice. Acest meniu este urmatorul:

 

 

In zona superioara este afisata luna curenta. Prin apasarea butoanelor cu sageti simple stanga/dreapta se selecteaza luna precedenta/urmatoare, in timp ce prin folosirea sagetilor duble se selecteaza anul.

In cazul in care doriti un raport asupra tuturor operatorilor si POS-urilor selectati din lista derulanta semnul %,ce este specific pentru selectia a tuturor operatorilor.

 

Acest raport poate fi salvat si in format Excel, Word, etc, pentru transferul catre alte programe, prin selectia optiunii necesare in caseta urmatoare:

 

 

Dupa apasarea butonului OK, se va putea exporta sau se va putea lista raportul, care va fi de forma urmatoare:

 

 

Acest raport are drept criteriu de grupare Evaluarea Casierilor in functie de Articolele Vandute.