SmartCash Retail Management System

Deschiderea unei comenzi de aprovozionare

Deschiderea unei comenzi de aprovozionare

Previous topic Next topic  

Deschiderea unei comenzi de aprovozionare

Previous topic Next topic  

Aceasta optiune a programului ofera utilizatorului posibilitatea de a edita si emite un formular de comanda catre  un furnizor sau un magazin in retea, iar in baza acestuia functionalitati conexe ale programului permite efectuarea de receptii de la furnizor in mod automat cu articolele aflate pe comanda sau de a tine evidenta acestora in functie de gradul de satisfacere a cererii de catre furnizor.

Functia de emitere a comenzilor poate fi accesata din meniul Aprovizionare -> Comenzi aprovizionare.

De aici, prin apasarea butonului se va deschide o noua fereastra ce are drept scop stabilirea anumitor parametrii ai comenzii cum ar fi: numele furnizorului sau al magazinului(jn functie de tipul comenzii de aprovizionare) la care se face comanda, numarul de zile de aprovizionare sau data si ora la care soseste livrarea. Totodata, sistemul va completa automat un numar curent de comanda, precum si data zilei in care s-a deschis comanda.

La sfarsit se poate selecta prioritate comenzii,aceasta putand  fi: Normala sau Speciala.. La sfarsit se va apasa butonul OK.

 

 

Nota!

Numarul de zile de aprovizionare este un parametru in functie de care sistemul va oferi utilizatorului, in cadrul comenzii, anumiti indicatori statistici in vederea usurarii stabilirii cantitatii comandate dintr-un anumit produs.