SmartCash Retail Management System

Inchiderea receptiei si listarea NIR-ului

Inchiderea receptiei si listarea NIR-ului

Previous topic Next topic  

Inchiderea receptiei si listarea NIR-ului

Previous topic Next topic  

In momentul in care s-au adaugat toate articolele va urma inchiderea receptiei, inchiderea efectuata prin apasarea tastei F4 sau a butonului Inchide Receptie. In caseta urmatoare, se va confirma inchiderea receptiei pentru a evita inchiderea accidentala, prin selectarea butonului Yes

 

 

In cazul in care optati pentru adaugarea manuala a datei,introduceti cu atentie data receptiei, deoarece aceasta data nu va mai putea fi schimbata si va fi considerata momentul cronologic de introducere a marfii pe stoc. Asa cum atentioneaza si caseta de mai sus, in cazul introducerii incorecte sunt afectate fisele de magazie si alte documente care depind de introducerea cronologica a datelor (Raport de gestiune, etc).

Dupa cum se observa mai jos data nu poate fi editata,datorita setarilor realizate in partea de configurare disponibila unui operator cu drepturi de administrator(pentru detalii consultati meniul Personalizare SmartCash - > Optiuni Generale).

 

 

Dupa verificarea datei si apasarea butonului Ok,programul va afisa un mesaj de informare precum stocul a fost incarcat cu succes,urmat apoi de generarea NIR-ului identic imaginii de mai jos :

 

 

Atentie!

Verificati atent valorile totale afisate de program pentru valoarea de achiztie. Valorile partiale trebuie sa coincida, in cazul in care cantitatile sunt egale, cu valoarea totala a avizului.

Dupa ce a fost inchisa, Nota de Intrare Receptie si Constatare Diferente (N.I.R.) se poate lista direct sau din meniul Rapoarte/Documente Primare/NIR. Pentru mai multe detalii consultati capitolul Listare N.I.R..