SmartCash Retail Management System

Listare retur de la clienti (Vanzare cu Ridicata)

Listare retur de la clienti (Vanzare cu Ridicata)

Previous topic Next topic  

Listare retur de la clienti (Vanzare cu Ridicata)

Previous topic Next topic  

Daca doriti obtinerea unui raport de vizualizare a articolelor returnate de la Vanzarea cu Ridicata, puteti accesa acest raport prin functia de listare Retur vanzare cu ridicata din meniul principal, Rapoarte / Situatii detaliate/Retur Vanzare cu Ridicata. Dupa selectarea acestei optiuni, pe ecran va aparea urmatoarea caseta:

 

 

In mod implicit intervalul selectat este luna curenta, dar raportul poate fi listat si pe un alt interval de timp.

Pentru introducerea datei, puteti sa completati direct in campul respectiv data in formatul ZI-LUNA-AN (in ordinea existenta pentru intreg sistemul de operare, stabilita din Control Panel/Regional Settings). O metoda mai simpla, care evita eventualele confuzii, este pusa la dispozitia utilizatorilor prin apasarea butonului lateral din campul de data. Acest buton afiseaza un meniu pop-up, care contine intr-o forma tabelara toate zilele unei luni calendaristice. Acest meniu este urmatorul:

 

 

In zona superioara este afisata luna curenta. Prin apasarea butoanelor cu sageti simple stanga/dreapta se selecteaza luna precedenta/urmatoare, in timp ce prin folosirea sagetilor duble se selecteaza anul.

 

Prin apasarea butonului , programul va deschide fereastra pentru alegerea formei raportului: