SmartCash Retail Management System

Listare retururi vanzari cu bon fiscal

Listare retururi vanzari cu bon fiscal

Previous topic Next topic  

Listare retururi vanzari cu bon fiscal

Previous topic Next topic  

Daca doriti obtinerea unui raport privind retururile de produse de la clienti, puteti accesa acest raport prin functia de listare Retururi vanzari cu bon fiscal din meniul principal, Rapoarte / Situatii detaliate/Retur Vanzare la bon fiscal. Dupa selectarea acestei optiuni, pe ecran va aparea urmatoarea caseta:

 

 

In mod implicit intervalul selectat este luna curenta, dar raportul poate fi listat si pe un alt interval de timp.

Pentru introducerea datei, puteti sa completati direct in campul respectiv data in formatul ZI-LUNA-AN (in ordinea existenta pentru intreg sistemul de operare, stabilita din Control Panel/Regional Settings). O metoda mai simpla, care evita eventualele confuzii, este pusa la dispozitia utilizatorilor prin apasarea butonului lateral din campul de data. Acest buton afiseaza un meniu pop-up, care contine intr-o forma tabelara toate zilele unei luni calendaristice. Acest meniu este urmatorul:

 

 

In zona superioara este afisata luna curenta. Prin apasarea butoanelor cu sageti simple stanga/dreapta se selecteaza luna precedenta/urmatoare, in timp ce prin folosirea sagetilor duble se selecteaza anul.

 

Prin apasarea butonului , programul va deschide fereastra pentru alegerea formei raportului:

 

 

Dupa apasarea butonului OK, se va putea exporta sau se va putea lista raportul, care va fi de forma urmatoare:

 

 

Acest raport are drept criteriu de grupare numarul documentului de retur.