SmartCash Retail Management System

Listarea documentelor de modificare si a etichetelor de raft

Listarea documentelor de modificare si a etichetelor de raft

Previous topic Next topic  

Listarea documentelor de modificare si a etichetelor de raft

Previous topic Next topic  

Listarea documentelor aferente modificarilor de pret, se face din meniul Modificari Pret/Listare LDI si Etichete Raft.

Dupa cum se observa chiar din denumirea operatiei, in cadrul aceluiasi meniu a fost cuplata si operatia de listare a etichetelor de raft pentru articolele al caror pret s-a modificat, pentru o viteza mai mare in actualizarea preturilor la raft.

Fereastra aferenta care este afisata este urmatoarea:

 

 

In lista din stanga sunt afisate toate inventarele de modificare de pret desfasurate, impreuna cu data si persoana care a efectuat operatia. Primul inventar din lista este ultimul efectuat lista fiind descrescatoare.

Pentru inventarul selectat in lista din partea stanga, se pot obtine rapoartele sau etichetele de raft aferente acestuia folosind butoanele din partea dreapta. In plus, lista de diferente inventar se poate genera pentru un anumit departament sau pentru toate departamentele.

Toate documentele asociate inventarului pot fi modificate inainte de listare documentelor suplimentare cu privire la Decizia de Inventariere, Declaratia Gestionarului sau P.V. Modificare Preturi. Pentru aceasta, in caseta care apare la apasarea butonului respectiv se confirma operatia de editare inaintea tiparirii:

 

 

In caz contrar, documentul va fi tiparit asa cum a fost el salvat ultima data. In cazul modificarii este afisata caseta de editare a documentului:

 

 

Butonul Genereaza Lista de Etichete  va efectua transferul automat al listei de articole cuprinse pe o lista de schimbare de preturi in lista de etichete, propunand astfel tiparirea doar a produselor al carui pret a fost modificat, fara a mai fi necesara selectarea acestora unul cate unul din Catalogul de Produse.

 

 

Numarul de etichete adaugat este egal cu cantitatea aferenta stocului la data curenta. Pentru mai multe detalii despre utilizarea editorului de etichete consultati capitolul: Editare si emitere etichete pentru articole.