SmartCash Retail Management System

Receptii Totale pe NIR

Receptii Totale pe NIR

Previous topic Next topic  

Receptii Totale pe NIR

Previous topic Next topic  

Optiunea Receptii Marfa, din meniul principal Rapoarte / Situatii Detaliate/ Receptii/ Totale pe NIR prezinta toate incarcarile de stoc de la furnizor sau de la magazinele din retea dintr-o anumita perioada de timp . La selectarea acestei optiuni, va fi afisata caseta urmatoare pentru a selecta data:

 

 

In mod implicit, intervalul selectat este luna curenta, dar raportul poate fi listat si pe un alt interval de timp.

Pentru introducerea datei, puteti sa completati direct in campul respectiv data in formatul ZI-LUNA-AN (in ordinea existenta pentru intreg sistemul de operare, stabilita din Control Panel/Regional Settings). O metoda mai simpla, care evita eventualele confuzii, este pusa la dispozitia utilizatorilor prin apasarea butonului lateral din campul de data. Acest buton afiseaza un meniu pop-up, care contine intr-o forma tabelara toate zilele unei luni calendaristice. Acest meniu este urmatorul:

 

 

In zona superioara este afisata luna curenta. Prin apasarea butoanelor cu sageti simple stanga/dreapta se selecteaza luna precedenta/urmatoare, in timp ce prin folosirea sagetilor duble se selecteaza anul.

 

Acest raport poate fi salvat si in format Excel, Word, etc, pentru transferul catre alte programe, prin selectia optiunii necesare in caseta urmatoare:

 

 

Aspectul raportului este cel  prezentat in imaginea urmatoare:

 

 

Dupa cum se observa, sunt listate in detaliu toate Notele de Intrare Receptie din perioada selectata, indiferent ca reprezinta receptie de la furnizor,magazin sau retur.