SmartCash Retail Management System

Receptii Totale pe Furnizor

Receptii Totale pe Furnizor

Previous topic Next topic  

Receptii Totale pe Furnizor

Previous topic Next topic  

Optiunea Receptii Marfa, din meniul principal Rapoarte / Situatii Detaliate/ Receptii/ Totale pe Furnizor prezinta toate incarcarile de stoc repartizate pe receptii totale de la furnziori sau magazine din retea dintr-o anumita perioada de timp. La selectarea acestei optiuni, va fi afisata caseta urmatoare de unde puteti alege pentru afisarea raportului ce reprezinta receptii totale de la furnizor sau magazin in retea.:

 

 

In mod implicit intervalul selectat este luna curenta, dar raportul poate fi listat si pe un alt interval de timp.

Prin selectarea semnului % dorim afisarea tuturor furnizorilor si tuturor magazinelor

Pentru introducerea datei, puteti sa completati direct in campul respectiv data in formatul ZI-LUNA-AN (in ordinea existenta pentru intreg sistemul de operare, stabilita din Control Panel/Regional Settings). O metoda mai simpla, care evita eventualele confuzii, este pusa la dispozitia utilizatorilor prin apasarea butonului lateral din campul de data. Acest buton afiseaza un meniu pop-up, care contine intr-o forma tabelara toate zilele unei luni calendaristice. Acest meniu este urmatorul:

 

In zona superioara este afisata luna curenta. Prin apasarea butoanelor cu sageti simple stanga/dreapta se selecteaza luna precedenta/urmatoare, in timp ce prin folosirea sagetilor duble se selecteaza anul.

 

Acest raport poate fi salvat si in format Excel, Word, etc, pentru transferul catre alte programe, prin selectia optiunii necesare in caseta urmatoare:

 

 

Aspectul raportului este cel prezentat in imaginea urmatoare:

 

 

Dupa cum se observa sunt listate in detaliu toate Notele de Intrare Receptie clasificate pe furnizor sau magazinele din retea.Observam in imaginea de mai jos cum sunt listate informatii precum pret achizitie mediu,valoare achizite,stoc curent.