SmartCash Retail Management System

Registru Centralizator de Documente

Registru Centralizator de Documente

Previous topic Next topic  

Registru Centralizator de Documente

Previous topic Next topic  

Programul SmartCash Shop permite vizualizarea tuturor documentelor contabile prin accesarea meniului Rapoarte/Borderouri si Registre/Registru Centralizator de Documente.Pentru a putea vedea documentele contabile  va trebui sa introduceti intervalul de timp pentru care se doreste listarea documentelor contabile si tipul de operatie dorit.Caseta unde se introduc aceste date este prezentata in imaginea de mai jos:

 

 

Dupa completarea campurilor dorite se apasa butonul  pentru ca programul sa afiseze documentele in functie de criteriile selectate de dumneavoastra.In cazul in care doriti anularea afisarii apasati butonul si reveniti la caseta selectarii criteriilor.

Dupa apasarea butonului, SmartCash Shop afiseaza toate documentele comform cererii si este ilustrat in imaginea de mai jos:

 

 

Totodata, aceasta fereastra va da posibilitatea sa printati liniile afisate sub forma unui raport sau sa le exportati in format Excel.

 

Pentru printarea liniilor sub forma unui raport apasati butonul .

Nota! Puteti grupa coloanele in asa fel incat pe raportul printat sa aveti toate informatiile necesare. Pentru mai multe informatii despre modul de functionare al gruparilor tabelare va rugam sa accesati Grupare din topicul Operare Informatii Tabelare.

 

Pentru salvarea datelor in format Excel apasati butonul .

 

Pentru salvarea datelor sub alt format destinat importarii (.xls,.txt,.xml,.dbf) apasati butonul .