SmartCash Retail Management System

Facturi Fiscale

Facturi Fiscale

Previous topic Next topic  

Facturi Fiscale

Previous topic Next topic  

Pagina Facturi Fiscale este disponibila prin selectarea optiunii omonime din meniul lateral sau prin apasarea tastei F5 de la tastatura.

Este posibila selectarea imprimantei, folosita la imprimarea facurilor fiscale din lista celor deja instalate in sistemul de operare si se pot specifica seriile facturilor fiscale folosite in magazin. De asemenea, se poate introduce si un mesaj personalizat pentru subsolul facturilor.

 

 

In sectiunea Asociere Imprimanta si Modalitate Printare, asociem imprimanta pentru facturi instalata cu SmartCash POS,putem alege modul de tiparire a facturilor,dar si definirea numarului de exemplare la fiecare listare a unei facturi.

In sectiunea Serializare Facturi, se pot defini serii si game de numere ce vor fi alocate facturilor emise de la POS.

Pentru un POS Offline seriile trebuie definite pentru fiecare POS in parte.

Pentru modul Online, seriile sunt globale, pentru toate POS-urile conectate la aceeasi statie de printare.Pentru utilizarea seriilor fiscale pentru facturi este nevoie de activarea acesteia din partea de back-office a programului.

O statie de printare reprezinta o categorie unica identificata printr-un numar care stocheaza si mentine la zi seria fiscala curenta pentru facturile ce sunt tiparite pe o imprimanta la un moment dat.

 

In sectiunea Personalizare Facturi, prin activarea bifei Imprima urmatorul mesaj in subsolul facturilor fiscale, se tipareste pe facturile fiscale un mesaj dorit de utilizator, care in general consta in adresa punctului de lucru al magazinului.

 

Pentru mai multe informatii referitoare la emiterea unei facturi la bon fiscal, din interfata de vanzare POS, vizitati sectiunea Emiterea facturii la bon.