Accesul la program

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Administrarea utilizatorilor >

Accesul la program

Imediat dupa lansarea in executie a programului SmartCash Shop pe ecran va aparea fereastra de autorizare a utilizatorului de program, asa cum se poate vedea mai jos:

 

shop_deschidere01_2019

Se va alege din lista de Nume de acces numele utilizatorului dorit, iar in campul de Parola se va introduce parola asociata lui. Campul Nume Acces este o lista derulanta care in momentul selectarii va afisa lista tuturor utilizatorilor deja definiti in sistem. Pentru a regasi  mai rapid un utilizator din lista  se  pot tasta  primele litere din denumirea utilizatorului in coloana Nume acces.

Dupa ce s-au introdus datele, se va apasa pe butonul Autorizare sau tasta Enter. In cazul in care s-a tastat corect parola asociata numelui de acces selectat, programul isi va continua rularea si se va deschide fereastra principala a programului. In caz contrar, daca parola tastata este gresita, se va anunta acest lucru prin mesajul "Nume utilizator sau parola gresita!", indicand faptul ca datele nu sunt corecte. Se vor relua operatiile anterioare.

Daca se doreste iesirea din program inca din aceasta faza se va alege butonul Abandon sau se va apasa tasta Esc.

Pentru activarea functiei de autorizare automata trebuie sa selectati optiunea prezentata in imaginea urmatoare:

 

shop_configurare_2019