Organizarea unei retele de magazine SmartCash RMS

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Managementul Retelelor de Magazine >

Organizarea unei retele de magazine SmartCash RMS

Sistemul de management pentru magazine SmartCash RMS a fost proiectat astfel incat sa permita integrarea usoara a retelelor de magazine de distributie cu management centralizat.

Metoda de integrare utilizata include toate verigile unui lant de magazine si anume: centralizarea nomenclatorului de produse, transferul automat multidirectional de marfa intre magazine si gestionarea unitara a clientilor, furnizorilor si a politicilor de fidelizare.

Pentru a simplifica procesul de instalare au fost stabilite versiuni specializate ale programului SmartCash Shop, pentru centrala de magazine si pentru magazine, astfel:

- versiunile de distributie SmartCash Shop Lite , Standard, Professional , Cluster se utilizeaza in cadrul magazinelor din retea;

- versiunea de distributie SmarCash Shop Enterprise si HQ se utilizeaza la centrala de magazine.

Toate operatiile specializate care necesita interactiunea cu reteaua de magazine au fost grupate in meniul denumit NetCenter, disponibil in toate cele 3 distributii destinate utilizarii in regim de retea.

 

In acest capitol vor fi explicate toate operatii impuse de functionarea in regim de retea si se vor explica metodele utilizate pentru transferul de date.