Listarea Borderoului de Vanzare (Incasare)

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Rapoarte > Rapoarte si situatii > Borderouri si Registre >

Listarea Borderoului de Vanzare (Incasare)

Listarea Borderoului de Vanzare(Incasare) pentru ziua curenta este disponibila din meniul Rapoarte/Borderouri si Registre/Borderou de Vanzare (Incasare).

In urma selectarii acestui meniu, va fi afisata caseta urmatoare:

 

rapoarte_072019

 

In mod implicit data selectata pentru interval este cea a zilei curente, dar raportul poate fi listat si pe un interval de timp.

Pentru introducerea datei, puteti sa completati direct in campul respectiv data in formatul ZI-LUNA-AN (in ordinea existenta pentru intreg sistemul de operare, stabilita din Control Panel/Regional Settings). O metoda mai simpla, care evita eventualele confuzii, este pusa la dispozitia utilizatorilor prin apasarea butonului lateral din campul de data. Acest buton afiseaza un meniu pop-up, care contine intr-o forma tabelara toate zilele unei luni calendaristice. Acest meniu este urmatorul:

 

rapoarte_042019

 

In zona superioara este afisata luna curenta. Prin apasarea butoanelor cu sageti simple stanga/dreapta se selecteaza luna precedenta/urmatoare, in timp ce prin folosirea sagetilor duble se selecteaza anul.

 

Acest raport se poate vizualiza, se poate exporta intr-un format personalizat  si se poate exporta  in format Excel, Word, etc. pentru transferul catre alte programe, prin selectia optiunii necesare in caseta urmatoare:

 

 

vizualizare&export_borderou_de_vanzare

 

 

Aspectul raportului borderoului de vanzare selectat este cel din imaginea urmatoare:

 

rapoarte_092019

 

Dupa cum se observa, sunt listate in detaliu toate Z-urile , precum si facturile de retur. Este precizata valoarea incasata, valoarea taxabila si netaxabila si taxa TVA aferenta fiecarei intrari.