Preturi Achizitie Stoc Curent

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Managementul Catalogului de Produse >

Preturi Achizitie Stoc Curent

Pentru a putea vedea preturile de achizitie de pe documentele deja inchise si de pe documentele in curs va trebui sa alegeti produsul dorit din catalogul de produse, sa apasati click dreapta si din meniul desfasurat sa alegeti optiunea Preturi Achizitie Stoc Curent.

preturi_reale_stoc_curent_012019

 

Programul va deschide o fereasta in care veti avea toate detaliile referitoare la stoc si pret pentru produsul ales. In partea de sus a ferestrei veti putea observa: denumirea, pretul, pretul nou, discountul/majorarea, pretul special, adaosul de referinta, adaosul stoc curent, marginea stocului curent, stocul curent, pretul de achizitie mediu curent, valoarea de achizitie medie curenta, valoarea de achizitie a stocului curent, cota TVA, unitatea de masura si de asemenea puteti vede daca produsul este sau nu fractionabil.

 

preturi_achizitie_012019

 

Lista Preturi de Achizitie rezervate pe documente in curs se refera la toate receptiile de marfa de pe documentele in curs de efectuare. A doua lista, Preturi de Achizitie Ramase dupa inchiderea documentelorse refera la toate modificarile aduse asupra stocului/ preturilor de achizitie de pe documentele deja inchise.

 

Nota:

Fereastra Preturi de achizitie curente permite aplicarea filtrelor personalizate, a gruparilor si sortarilor, pentru a avea o imagine mai buna asupra intrarilor cautate. Pentru mai multe detalii despre modul de sortare, filtrare si grupare va trebui sa accesati  subcapitolele Filtrare si Grupare.