Registru Centralizator de Documente

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Rapoarte > Rapoarte si situatii > Borderouri si Registre >

Registru Centralizator de Documente

Programul SmartCash Shop permite vizualizarea tuturor documentelor contabile prin accesarea meniului Rapoarte/Borderouri si Registre/Registru Centralizator de Documente. Pentru a putea vedea documentele contabile  va trebui sa introduceti intervalul de timp pentru care se doreste listarea documentelor contabile si tipul de operatie dorit. Caseta unde se introduc aceste date este prezentata in imaginea de mai jos:

 

criterii_selectie_documente_centralizator_documente_contabile

 

 

Dupa completarea campurilor dorite se apasa butonul Actualizare Documente  pentru ca programul sa afiseze documentele in functie de criteriile selectate de dumneavoastra. In cazul in care doriti anularea afisarii apasati butonul Anulare si reveniti la caseta selectarii criteriilor.

Dupa apasarea butonului, SmartCash Shop afiseaza toate documentele comform cererii si este ilustrat in imaginea de mai jos:

 

Centralizator_documente_contabile

 

Totodata, aceasta fereastra va da posibilitatea sa printati liniile afisate sub forma unui raport sau sa le exportati in format Excel.

 

Pentru printarea liniilor sub forma unui raport apasati butonul Printare Tabel .

Nota! Puteti grupa coloanele in asa fel incat pe raportul printat sa aveti toate informatiile necesare. Pentru mai multe informatii despre modul de functionare al gruparilor tabelare va rugam sa accesati Grupare din topicul Operare Informatii Tabelare.

 

Pentru salvarea datelor in format Excel apasati butonul Export Excel Tabel .

 

Pentru salvarea datelor sub alt format destinat importarii (.xls,.txt,.xml,.dbf) apasati butonul Export Date.