Centralizator Declaratia 394

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Rapoarte > Rapoarte si situatii > Borderouri si Registre >

Centralizator Declaratia 394

Centralizatorul specific Declaratiei 394 este disponibil prin accesarea meniului Rapoarte - > Borderouri si Registre - > Centralizator Declaratie 394 si reprezinta o analiza necesara pentru a simplifica depunerea Declaratiei 394 , declaratie care dupa modificarea Codului Fiscal a devenit mult mai complexa.

La accesarea meniului trebuie completata caseta din partea dreapta pentru a primi rezultatele dorite. In imaginea de mai jos este prezentat un astfel de exemplu:

 

registru_centralizator_032019

 

Aici o sa observam ca raportul este construit pe o interfata flexibila care sa va permita sa extrageti informatiile in maniera in care doriti.

Pentru inceput se selecteaza intervalul de timp din sectiunea Criterii Selectie Documente situata in partea dreapta, prin apasarea butoanelor aferente si pentru intervalul respectiv de timp se selecteaza operatiile raportate pentru centralizarea si extragerea de informatii mai ales pentru partea de vanzari.

Dupa completarea campurilor dorite se apasa butonul Actualizare Documente  pentru ca programul sa afiseze documentele in functie de criteriile selectate de dumneavoastra. In cazul in care doriti anularea afisarii apasati butonul Anulare si reveniti la caseta selectarii criteriilor.

Pentru printarea liniilor sub forma unui raport apasati butonul Printare Tabel .

Nota! Puteti grupa coloanele in asa fel incat pe raportul printat sa aveti toate informatiile necesare. Pentru mai multe informatii despre modul de functionare al gruparilor tabelare va rugam sa accesati Grupare din topicul Operare Informatii Tabelare.

 

Pentru salvarea datelor in format Excel apasati butonul Export Excel Tabel .

 

Pentru salvarea datelor sub alt format destinat importarii (.xls,.txt,.xml,.dbf) apasati butonul Export Date.