SmartCash Retail Management System

Listarea Borderoului de Vanzare (Incasare)

Listarea Borderoului de Vanzare (Incasare)

Previous topic Next topic  

Listarea Borderoului de Vanzare (Incasare)

Previous topic Next topic  

Listarea Borderoului de Vanzare(Incasare) pentru ziua curenta este disponibila din meniul Rapoarte/Borderouri si Registre/Borderou de Vanzare (Incasare).

In urma selectarii acestui meniu, va fi afisata caseta urmatoare:

 

 

In mod implicit data selectata pentru interval este cea a zilei curente, dar raportul poate fi listat si pe un interval de timp.

Pentru introducerea datei, puteti sa completati direct in campul respectiv data in formatul ZI-LUNA-AN (in ordinea existenta pentru intreg sistemul de operare, stabilita din Control Panel/Regional Settings). O metoda mai simpla, care evita eventualele confuzii, este pusa la dispozitia utilizatorilor prin apasarea butonului lateral din campul de data. Acest buton afiseaza un meniu pop-up, care contine intr-o forma tabelara toate zilele unei luni calendaristice. Acest meniu este urmatorul:

 

 

In zona superioara este afisata luna curenta. Prin apasarea butoanelor cu sageti simple stanga/dreapta se selecteaza luna precedenta/urmatoare, in timp ce prin folosirea sagetilor duble se selecteaza anul.

 

Acest raport poate fi salvat si in format Excel, Word, etc. pentru transferul catre alte programe, prin selectia optiunii necesare in caseta urmatoare:

 

 

Aspectul raportului borderoului de vanzare selectat este cel din imaginea urmatoare:

 

 

Dupa cum se observa, sunt listate in detaliu toate Z-urile , precum si facturile de retur. Este precizata valoarea incasata, valoarea taxabila si netaxabila si taxa TVA aferenta fiecarei intrari.