Termene de expirare

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Logistica >

Termene de expirare

In cadrul SmartCash Shop pentru fiecare articol in parte, in momentul receptiei de la furnizor (pentru detalii consultati capitolul Receptia de la Furnizor - > Receptia Articolelor), este posibila stabilirea unor termene de expirare pentru fiecare articol in parte.

In cadrul meniului Logistica/Termene de Expirare, SmartCash Shop ofera utilizatorului posibilitatea de a vizualiza situatia termenelor de expirare, prin selectarea unui interval de timp, atat si zilele ramase pana la expirarea lotului primit de la furnizor.

termene_de_expirare_meniu

 

In momentul accesarii meniului aferent (Logistica/Termene de expirare) trebuie in primul rand sa setam intervalul de timp pentru care ne dorim raportul, exact ca in imaginea urmatoare:

 

termene_de_expirare_012019

 

Dupa setarea intervalului de timp se apasa butonul OK, iar programul interogheaza utilizatorul sub ce forma doreste raportul( este posibila exportarea intr-un pachet office).

 

termene_de_expirare_022019

 

Imediat dupa setarea preferintei programul ruleaza raportul sub forma celui prezentat in imaginea de mai jos:

 

 

termene_de_expirare_032019

 

Dupa cum se observa in imaginea de mai sus pe langa datele despre produs observam ca este prezent numarul NIR-ului si data, data lotului, data de expirare a lotulu si cele mai importante campuri zilele ramase (din momentul in care s-a efectuat raportul) pana la expirare si stocul curent.