SmartCash Retail Management System

Termene de expirare

Termene de expirare

Previous topic Next topic  

Termene de expirare

Previous topic Next topic  

In cadrul SmartCash Shop pentru fiecare articol in parte ,in momentul receptiei de la furnizor (pentru detalii consultati capitolul Receptia de la Furnizor - > Receptia Articolelor), este posibila stabilirea unor termene de expirare pentru fiecare articol in parte.

In cadrul meniului Logistica/Termene de Expirare,SmartCash Shop ofera utilizatorului posibilitatea de a vizualiza situatia termenelor de expirare,prin selectarea unui interval de timp,atat si zilele ramase pana la expirarea lotului primit de la furnizor.

In momentul accesarii meniului aferent ( Logistica/Termene de expirare) trebuie in primul rand sa setam intervalul de timp pentru care ne dorim raportul,exact ca in imaginea urmatoare:

 

 

Dupa setarea intervalului de timp se apasa butonul OK , iar programul interogheaza utilizatorul sub ce forma doreste raportul( este posibila exportarea intr-un pachet office).

 

 

Imediat dupa setarea preferintei programul ruleaza raportul sub forma celui prezentat in imaginea de mai jos:

 

 

Dupa cum se observa in imaginea de mai sus pe langa datele despre produs observam ca este prezent numarul NIR-ului si data,data lotului,data de expirare a lotulu si cele mai importante campuri zilele ramase(din momentul in care s-a efectuat raportul) pana la expirare si stocul curent.